Cursus Zijnsgeoriënteerde Meditatie

Ontdek de rijkdom van Zijn

Volg de cursus Zijnsgeörienteerde Meditatie ONLINE:

In november 2020 start de ONLINE cursus Zijnsgeoriënteerde Meditatie bij Zijnderwijs. In deze cursus maak je in acht (digitale) bijeenkomsten stapsgewijs kennis met de kunst en kunde van meditatie volgens de zijnsgeoriënteerde principes. De meditatievormen worden verkend, uitgelegd, geoefend en een aantal keren herhaald. Tussen de lessen door mediteer je met door de leraar ingesproken meditaties en bouw je je eigen meditatiediscipline op. 

Als je regelmatig oefent merk je dat je je aandacht beter kunt losmaken uit gedachtestromen en dat je meer kunt ontspannen. Je komt in contact met je inspiratie en een besef van inherente vrijheid. Je herkent jezelf als heel en compleet en gaat meer en meer je vertrouwen leggen in Zijn.

Na acht bijeenkomsten ben je in staat om zelf een dagelijkse meditatie-beoefening te doen met de onderdelen, die in de cursus aangereikt zijn. Deze cursus is geschikt voor zowel mensen die geen enkele ervaring hebben met meditatie als voor mensen die dat wel hebben met andere meditatievormen.

De cursus wordt gegeven door een gediplomeerde leraar Zijnsoriëntatie die zes jaar in opleiding is geweest aan de school voor Zijnsoriëntatie. Wil je de cursus liever live volgen? Kijk dan hier voor meer informatie

Praktische informatie

Data (woensdagavond): 
11 en 25 november, 9 en 23 december 2020, 6 en 20 januari, 3 en 17 februari 2021
Tijd: 19.00 - 22.00 uur
Leraar: Christine van der Stoel
Deelnemers: maximaal 10 personen
Werkvormen: meditatie in beweging, zitmeditatie, visualisaties en deelrondes 

Kosten deelname:

Particulier: €399,- incl. btw
Zelfstandige professionals: €399,- excl. btw
Werkgever: € 613,- excl. btw
Tarief voor studenten* (MBO/HBO/WO): 50 % korting op de prijs van particulieren

Aanmelden


ZIJNDERWIJS leerruimte Zijnsoriëntatie | Vogelenzang (Bloemendaal)
Mogelijk gemaakt door Webnode
Maak een gratis website.