Kennismakingsworkshop

Zijnsgeoriënteerde Meditatie


In deze kennismakingsworkshop krijg je een voorproefje van de cursus Zijnsgeoriënteerde Meditatie. Zijnsgeoriënteerde Meditatie omvat verschillende meditatievormen die in de loop van de afgelopen 30 jaar aan de school voor Zijnsoriëntatie zijn ontwikkeld: zittend, staand, bewegend, visualiserend. Het kenmerkende van Zijnsgeoriënteerde Meditatie is dat je je geest uit zijn 'Zijnsvergetelheid' thuisbrengt naar zijn thuisbasis, naar Zijn.
De kennismakingsworkshop wordt verzorgd door Christine van der Stoel van Zijnderwijs. Ervaring met meditatie of Zijnsoriëntatie is niet vereist.

De cursus Zijnsgeoriënteerde Meditatie is een cursus van acht dagdelen. De cursus is zowel bestemd voor mensen die willen kennismaken met deze meditatievorm(en), als voor mensen die na eerdere kennismaking hun begrip en ervaring met deze meditatie willen verdiepen. In de cursus leer je de Zijnsgeoriënteerde Meditatie te beoefenen (ook thuis) en te begrijpen als toegang tot de stilte en rijkdom van Zijn. Je leert jezelf kennen in je wezenlijke aard: al vrij, heel en compleet. De Zijnsgeoriënteerde visie, die je inzicht geeft in de verschillende bewustzijnslagen van je geest, werkt bekrachtigend naar je beoefening.

Ben je nieuwsgierig naar wat het beoefenen van Zijnsgeoriënteerde meditatie voor jou kan betekenen? Meld je dan aan voor deze kennismakingsworkshop op 25 november 2020. Je bent van harte welkom!

Praktische informatie

Locatie: Oohm | centrum voor puur zijn, Bekslaan 22, Vogelenzang (Bloemendaal)
Datum: woensdag 25 november 2020
Tijd: 9.30 - 12.30 uur
Leraar: Christine van der Stoel
Deelnemers: maximaal 6 deelnemers
Werkvormen: meditatie in beweging, zitmeditatie, visualisaties en deelrondes
Kosten: €15,- incl. btw 
(tarief voor studenten (MBO/HBO/WO): 50 % korting)


ZIJNDERWIJS leerruimte Zijnsoriëntatie | Vogelenzang (Bloemendaal)
Mogelijk gemaakt door Webnode
Maak een gratis website.